Organdonasjon

Våre partnere

Vi ønsker å rette en stor takk til alle bedrifter, organisasjoner og støttespillere som hjelper oss med å nå ut med vårt livreddende budskap!

NOROD

NOROD

Helsesamarbeid
http://www.norod.no

Norsk Ressursgruppe for Organdonasjon (NOROD) er landets fremste faggruppe når det gjelder organdonasjon. Gruppen består av personer fra fagfeltene som deltar i en organdonasjonsprosess. NOROD tilbyr kurs for helsepersonell som kan bli involvert i organdonasjonsprosessen.  Vi drar nytte av NORODS fagkompetanse, samt samarbeider om undervisning og foredrag.

Helsedirektoratet

Helsedirektoratet

Helsesamarbeid
https://helsedirektoratet.no
810 200 50

Vi har en nær dialog med Helsedirektoratet. Vi har arbeidsmøter der vi diskuterer forskjellige retninger, og vi rapporterer resultater av våre aktiviteter. Vi trekker også på den kompetansen direktoratet innehar både innen dette fagfeltet spesielt og kommunikasjonsarbeid generelt.

Oslo Universitetssykehus

Oslo Universitetssykehus

Helsesamarbeid
http://www.oslo-universitetssykehus.no/
02770

Vi arbeider tett med fagmiljøet, og har god kontakt med donorleger i forbindelse med faglige spørsmål, markedsføring og pressearbeid. På denne måten fremstilles temaet organdonasjon på en helhetlig måte, både fra et helse- og et befolkningsperspektiv. Felleskapet er med på å gi en trygg og faglig tung presentasjon av temaet, noe både befolkningen og helsepersonell har nytte av. Vi er også bidragsytere til seminarer i regi av fagmiljøet, både med foredrag, stands og presentasjoner og med cases.

Apotek 1

Apotek 1

Distribusjonssamarbeid

Apotek 1 distribuerer ut og tilgjengeliggjør donorkortet i 375 apoteker over hele landet.

Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Deres ambisjon er å leve opp til slagordet ”Vår kunnskap – din trygghet”, i alle deres kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging, skape bedre helse og økt velvære for deres kunder.

Boots Norge AS

Boots Norge AS

Distribusjonssamarbeid

Boots Norge AS distribuerer ut og tilgjengeliggjør donorkortet i 165 apoteker over hele landet.

Boots er i dag er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere besteselgende merkevarer som distribueres gjennom Boots apotek i Norge.

Ditt apotek

Ditt apotek

Distribusjonssamarbeid

Ditt Apotek distribuerer ut og tilgjengeliggjør donorkortet i 80 apoteker over hele landet.

Ditt Apotek består av privateide apotek. Det betyr at de gjerne tilpasser seg lokale forhold, for eksempel på åpningstid. Det betyr også at du kan få et personlig forhold til dem som jobber i apoteket, og de til deg. De er stolte av at kundene opplever å få god service hos dem.  

Sykehusapotekene

Sykehusapotekene

Distribusjonssamarbeid

Sykehusapotekene distribuerer ut og tilgjengeliggjør donorkortet i 35 apoteker over hele landet.

Sykehusapotekene er spesialisthelsetjenestens apotek. De skal være sykehusets og pasientenes kompetansesenter for legemidler, og bidra til økt pasientsikkerhet. Foretaket skal også aktivt bidra til at kostnadene for helseforetak og dets pasienter forbundet med legemiddelanskaffelse holdes så lave som mulig.

Vitusapotek

Vitusapotek

Distribusjonssamarbeid

Vitusapotek distribuerer ut og tilgjengeliggjør donorkortet i 280 apoteker over hele landet.

Vitusapotek eies av Norsk Medisinaldepot AS (NMD). Sammen med det frivillige kjedekonseptet «Ditt Apotek», er NMD  hovedleverandør til omtrent 300 apotek. NMD er landets største leverandør av legemidler og helserelaterte produkter via apotek. NMD har i dag distribusjonssenter i Oslo og filial i Harstad.

ØHIL Fotball

ØHIL Fotball

Idrettssamarbeid
http://ohil.no/fotball/
960 11 840

ØHIL (Øvrevoll Hosle Idrettslag) er et av Norges største, lokale idrettslag. ØHIL Fotball hjelper oss med å spre det livreddende budskapet om organdonasjon. De nesten 2000 fotballspillerne er stolte av å ha Stiftelsen Organdonasjon sin logo på ryggen.

Egon

Egon

Leverandørpartner
http://www.egon.no/

Egon støtter våre frivillige under Donasjonsdagen og Valentinsdagen. Hos Egon kan alle føle seg hjemme, med hyggelig service og god mat står i hovedsetet. Kjeden har restauranter over hele landet.

Eurobox

Eurobox

Leverandørpartner
http://euroboxminilager.no
400 80 700

EuroBox tilbyr minilager – trygg og bekvem lagring. De har blant annet fillialer i Oslo, Asker og Drammen. De tar vare på store deler av materiellet vårt, som vi bruker i forbindelse med kampanjer, stands og annet befolkningsrettet arbeid.

Bull & Co Advokatfirma AS

Bull & Co Advokatfirma AS

https://www.bull.no/
23 01 01 01

Stiftelsen Organdonasjon samarbeider med Bull & Co Advokatfirma AS. Ønsker du å gi en testamentarisk gave til Stiftelsen Organdonasjon, vil Bull & Co kunne bistå deg med opprettelse av testament.