Testament­ariske gaver

Ønsker du å la ditt engasjement for organdonasjon leve videre etter at du selv har gått bort? Ved å gi en testamentarisk gave til Stiftelsen Organdonasjon, gir du håp til alle de som venter på et nytt, livreddende organ, og deres nærmeste.

Ingen gave er for liten

Ønsker du å tilgodese vårt arbeid gjennom ditt testamente, vil vi ta i mot gaven med stor takknemlighet. Mange tror at man må testamentere bort store summer for at det skal bety noe, men det er ikke tilfelle. Vi er ydmyke for alle de gavene vi får gjennom arv og vi vil sørge for at pengene blir brukt der de får størst effekt.

Trenger du hjelp til å skrive testament?

Ved å skrive et testament sikrer du at dine verdier blir fordelt slik du selv ønsker etter at du har gått bort. Noen kan oppleve reglene for arv og testamente som vanskelige, men det trenger det ikke være. Selv om det ikke er noe krav, kan det være lurt å rådføre seg med en advokat ved opprettelse av testament, slik at testamentet tilfredsstiller alle gyldighetskrav.

Du finner også nyttig informasjon om arv og testamentariske gaver på www.detgodetestament.no

Få kostnader dekket

Stiftelsen Organdonasjon samarbeider med Bull & Co Advokatfirma AS. Ønsker du å tilgodese Stiftelsen Organdonasjon med en gave på over NOK 10 000 vil Stiftelsen Organdonasjon dekke kostnadene ved et standard testament, som opprettes i samarbeid med Bull & Co. Er det behov for spesielle tilpasninger i testamentet, vil Bull & Co kunne bistå med dette til rabatterte satser.

Ta kontakt med advokat Anne-Sofie Rolfsjord, asr@bull.no, dersom du ønsker hjelp til å opprette et testament.


Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt!

Anniken B. Lundgaard

Prosjektleder og HR-ansvarlig