Organdonasjon

Testamentariske gaver

Hvorfor gi en testamentarisk gave?
Ønsker du å la ditt engasjement for organdonasjon leve videre etter at du selv har gått bort? Ved å gi en testamentarisk gave til Stiftelsen Organdonasjon, gir du håp til alle de som venter på et nytt livreddende organ og deres nærmeste. Stiftelsen Organdonasjon jobber for at ingen skal miste noen de er glad i på grunn av mangel på organer for transplantasjon.

Ønsker du å tilgodese vårt arbeid gjennom ditt testamente, vil vi ta i mot gaven med stor takknemlighet. Mange tror at man må testamentere bort store summer for at det skal bety noe, men det er ikke tilfelle. Vi er ydmyke for alle de gavene vi får gjennom arv og vi vil sørge for at pengene blir brukt der de får størst effekt.

Trenger du hjelp til å skrive testament?
Ved å skrive et testament sikrer du at dine verdier blir fordelt slik du selv ønsker etter at du har gått bort. Noen kan oppleve reglene for arv og testamente som vanskelige, men det trenger det ikke være. Selv om det ikke er noe krav, kan det være lurt å rådføre seg med en advokat ved opprettelse av testament, slik at testamentet tilfredsstiller alle gyldighetskrav.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon på tlf. 21 04 34 00 eller send en e-post til gave@organdonasjon.no

Du finner mer informasjon om arv og testamentariske gaver på www.detgodetestament.no