Livslysten slukket aldri

Portrettbilde av Truls Zimmer

For noen dager siden døde Truls Zimmer. Det er med sorg vi mottok denne beskjeden.

Truls var en person som har betydd mye for mange. Han var et klokt, varmt og reflektert menneske, med stor respekt for andre.

Truls var den tredje som ble ansatt i Stiftelsen Organdonasjon, og ble raskt en ressurs og høyt verdsatt medarbeider. Han var opptatt av teknologi, og var den som førte Stiftelsen Organdonasjon inn i den digitale verden. Han la også ned mye arbeid i å utvikle skoleundervisningen og foredragsvirksomheten vår.

Truls var alltid åpen om sykdommen sin, og ga både cystisk fibrose og organdonasjon et ansikt utad. I 2006 ble han lungetransplantert. Han satte ord på hva det vil si å vente på en ny sjanse – og ikke minst hva det vil si å få den – i media, på skoler, bedrifter og i bloggen sin ”Frisk pust”. Han var en dyktig og engasjerende foredragsholder, med gode pedagogiske evner.

Etterhvert ble Truls også en del av styret vårt, og var alltid en man kunne rådføre seg med, eller be om hjelp – lenge etter at han avsluttet sitt virke i stiftelsen.

Hans lune humor, livslyst og evne til å glede seg over de store og små ting, var til inspirasjon for alle som var så heldige å få bli kjent med ham.

Våre tanker går til hans kone Hilde, og hans nære og kjære. Vi er mange som vil savne ham.