Hjertetransplantert

Emilie ble reddet av et ja

Emilie Mikalsen ble født med en svært sjelden og alvorlig hjertefeil. Livet til Emilie hang lenge i en tynn tråd. Hun ble sykere for hvert år, og det eneste som kunne redde henne var et nytt hjerte.

Hun ble satt på venteliste bare åtte år gammel. Etter kun tre måneder ble hun transplantert. Hun fikk et helt nytt liv, men gleden varte ikke lenge. Etter fire år støtte kroppen hennes det nye hjertet fra seg. Igjen var livet hennes i fare.

Heldigvis klarte legene å redde det transplanterte hjertet, og hun overlevde nok en gang. Hun jobber i dag som sykepleier, og gleder seg over livet hver eneste dag.

Gi en gave – redd liv!

Med ditt bidrag er du med på å støtte vårt arbeid for alle som venter på et nytt, livreddende organ.

Mine ønsker for fremtiden er å fortsette i yrket mitt som sykepleier, for det gir meg så mye glede, mestring og motivasjon. Er det er noe jeg har tenkt mye på, så er det at livet er så himla skjørt, og jeg er uendelig glad over å være her og tar ingenting for gitt.

Jeg vet hvor heldig jeg har vært som har fått leve 16 år på overtid, og ord kan ikke beskrive min takknemlighet overfor min donor og donors familie. Deres ja til organdonasjon kom i en vanvittig vanskelig situasjon. Jeg håper å kunne gjøre donoren min stolt.

Emilie
Foto: Birte Magnussen
Emilie og tvillingsøsteren Madelen. Foto: Birte Magnussen

Stiftelsen Organdonasjon jobber for at flere skal si ja til organdonasjon, slik at flere liv blir reddet.

Bli Sponsor – redd liv!


Støtt vårt arbeid for alle som venter med et fast månedlig beløp, og bidra til at flere liv reddes!