Bestill materiellpakke til Valentinsdagen!

Vær frivillig for organdonasjon 14. februar 2024.

Valentinsdagen 2024

Man kjenner godt den man har kjær. De små og store tingene, det man sier, og det som aldri har blitt sagt. Men som par er man også hverandres pårørende. Da er noen ting ekstra viktige å vite, blant annet hverandres holdning til organdonasjon. For pårørende involveres alltid i en donasjonsprosess. I årets Valentins-kampanje skal vi få norske par til å dele sitt standpunkt med hverandre, og vi trenger din hjelp!

Heng opp plakater og legg Donorkort™ i kantina, eller lag til en stand på nærsenteret. Få med venner og kjente – det er gøy og meningsfylt å gjøre noe for en veldedig sak!

Bestillingsfrist fredag 2. februar 2024.

Du kan velge mellom to pakker:

Singelpakke

Passer for deg som vil bidra på egenhånd. Heng opp materiell, og sett frem Donorkort™ på jobben, i foreningen, på treningssenteret, eller nærområdet – for eksempel din matbutikk. Pakken inneholder:

  • ca. 40 Donorkort™, én plakat, én flerspråklig brosjyre, noen få midlertidige tatoveringer.

Standpakke

Passer for deg ønsker litt mer materiell, eller som ønsker å ha en litt større markering, for eksempel en stand. Pakken inneholder:

  • ca. 150 Donorkort™, litt flere plakater, flerspråklige brosjyrer og ca. 50 midlertidige tatoveringer.

Du er dessverre for sent ute!

Det er ikke lenger mulig å bestille materiellpakke til Valentinsdagen. Meld deg på vårt nyhetsbrev for frivillige så er du blant de første som får informasjon om påmelding til neste kampanje.

Slik behandler vi dine personopplysninger.