Livreddende kommunikasjon

Illustrasjonsfoto av en kabel formet som et hjerte med logoen til Stiftelsen Organdonasjon og Viken fiber.

Som første selskap i Norge innledet Viken Fiber sponsorsamarbeid med Stiftelsen Organdonasjon i 2015. Vi hadde kommet frem til at vi ville at selskapet skulle ha et bevisst samfunnsansvar.

Nesten umiddelbart fattet vi interesse for Stiftelsen Organdonasjon, i en periode de var mye i mediene. Da vi innledet samtalene og ble kjent med de ansatte og bidragsytere, der alle har nær tilknytning til organdonasjon, var valget enkelt. Her har vi lyst til å bidra!

Budskapet til organdonasjon treffer oss alle. Som et selskap med over 100 ansatte har vi alle våre personlige erfaringer med sykdom og død. Intensjonen med samarbeidet er å bidra til økt synlighet og oppmerksomhet på det som er aller viktigst. Hvis støtten fra oss kan være med på å redde enda flere liv så er vi mer enn godt fornøyd.

På lag, solid, glød og driv er verdiene til Viken Fiber, og for oss er det viktig at de gjenkjennes også via våre samarbeidspartnere.  Det er ingen tvil om at organdonasjon har mer enn nok av alle disse fire verdiene i sitt arbeid og det gjør oss utrolig stolte at vi kan bidra til at denne organisasjonen kan utrette så mye.

Dette samarbeidet har gitt oss så mye. Vi har lært å kjenne de flotte, energiske og positive menneskene bak organisasjonen, lært mer om dette alvorlige temaet, sett hvor viktig arbeidet de gjør er, bygd større stolthet i egen organisasjonen og forhåpentligvis har vi gjennom vårt bidrag skaffet flere donorer.

Ønsker dere alle en fredfull jul og godt nyttår, og takker samtidig for at vi får jobbe sammen med denne fine organisasjonen. Husk å si de tre ordene, jeg er organdonor – for kommunikasjon redder nemlig liv!