Organdonasjon

Livreddende kommunikasjon

Av: Jon Birger Ellingsen, direktør Kommunikasjon og Forretningsutvikling i Viken Fiber

Som første selskap i Norge innledet Viken Fiber sponsorsamarbeid med Stiftelsen Organdonasjon i 2015. Vi hadde kommet frem til at vi ville at selskapet skulle ha et bevisst samfunnsansvar.

vikenfiber-blogg

Nesten umiddelbart fattet vi interesse for Stiftelsen Organdonasjon, i en periode de var mye i mediene. Da vi innledet samtalene og ble kjent med de ansatte og bidragsytere, der alle har nær tilknytning til organdonasjon, var valget enkelt. Her har vi lyst til å bidra!

Budskapet til organdonasjon treffer oss alle. Som et selskap med over 100 ansatte har vi alle våre personlige erfaringer med sykdom og død. Intensjonen med samarbeidet er å bidra til økt synlighet og oppmerksomhet på det som er aller viktigst. Hvis støtten fra oss kan være med på å redde enda flere liv så er vi mer enn godt fornøyd.

På lag, solid, glød og driv er verdiene til Viken Fiber, og for oss er det viktig at de gjenkjennes også via våre samarbeidspartnere.  Det er ingen tvil om at organdonasjon har mer enn nok av alle disse fire verdiene i sitt arbeid og det gjør oss utrolig stolte at vi kan bidra til at denne organisasjonen kan utrette så mye.

Dette samarbeidet har gitt oss så mye. Vi har lært å kjenne de flotte, energiske og positive menneskene bak organisasjonen, lært mer om dette alvorlige temaet, sett hvor viktig arbeidet de gjør er, bygd større stolthet i egen organisasjonen og forhåpentligvis har vi gjennom vårt bidrag skaffet flere donorer.

Ønsker dere alle en fredfull jul og godt nyttår, og takker samtidig for at vi får jobbe sammen med denne fine organisasjonen. Husk å si de tre ordene, jeg er organdonor – for kommunikasjon redder nemlig liv!

Les mer om vårt samarbeid her.

Skriv ut Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.