Organdonasjon

Betingelser og personvern

Sikker betaling

Stiftelsen Organdonasjon bruker Nets Netaxept slik at du trygt og bekymringsfritt kan gi ditt bidrag via vårt betalingsskjema på nett. Netaxept er en sikker og brukervennlig betalingsløsning som gjør det enkelt for deg å betale direkte med Visa eller MasterCard.

Personvern

Stiftelsen Organdonasjon tar ansvar for alle personopplysninger du gir oss eller som vi får når du gir en gave. All lagring og behandling av informasjon følger Personopplysningsloven.

Stiftelsen Organdonasjon oppbevarer ingen sensitive opplysninger, og behandler kun personopplysninger som er nødvendige for oppfølging av givere. Personopplysninger behandles med konfidensialitet, og etter givers eget ønske.

Stiftelsen Organdonasjon gir ingen opplysninger til tredje part.

En viktig målsetting for oss er at alle personopplysninger skal være relevante for formålet, og samtidig utfyllende nok til å kunne yte god service og oppfølging av våre givere. Stiftelsen Organdonasjon jobber hardt for at personopplysningene skal være oppdaterte og korrekte til enhver tid.

Alle som henvender seg til Stiftelsen Organdonasjon med ønske om å få innblikk i hvordan personopplysninger blir behandlet, vil få det.

Aldersgrense

Det er ingen aldersgrense for å gi gaver til Stiftelsen Organdonasjon.