Organdonasjon

Nytt donorkort

 

nybrosjyre

Som mange har lagt merke til, har donorkortet fått en liten ansiktsløftning. Den nye utgaven ble lansert rett før årets Donasjonsdag. Vi har slanket brosjyren kortet kommer i, og frisket opp designet. Kortet er fremdeles det samme, og klistremerkene er også med.

Siden det første Donorkortet kom i 2002, har det skiftet ham flere ganger. Mange har fremdeles den første utgaven – i lyseblått – i lommeboka. Noen av dere vil fortsatt kunne treffe på en av de eldre utgavene.

Da kan være godt å vite at alle disse kortene fungerer på akkurat samme måte! De blir ikke på noen måte ”ugyldige” når nye kommer til.

Husk på at det er viktig å informere dine pårørende om ditt standpunkt! Kortet er en bekreftelse på at denne samtalen har funnet sted.

Har du ikke plass til flere kort i lommeboken, anbefaler vi deg å laste ned Donorkort-appen istedet. Den fungerer som en digital utgave av donorkortet, og er alltid med deg på smarttelefonen.

historisk-donorkort

Les mer på donorkort.no

Skriv ut Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

5 kommentarer

 1. Rebekka Aurora Stiklestad sier:

  Hei! Jeg har blitt organdonor, har appen men ønsker også ett kort i lommeboken, hvor får jeg tak i det?

 2. Kirsti Mette Sæternes sier:

  Nytt donorkortr

 3. Bente Forberg sier:

  Hei

  Er det mogleg å få tilsendt klistremerker og donorkort? Klistremerka på lommebok og telefon er utslitne og har lyst til å legge ei bunke på pauserommet på arbeid. Ønskjer omlag 15 x
  Ev kva kostar det?

  • Stiftelsen Organdonasjon sier:

   Hei. Donorkort og klistremerker finner du i brosjyren «Organdonasjon redder liv» på ditt nærmeste legekontor eller apotek. Ta med deg en bunke derfra, og gi oss eventuelt beskjed, hvis du tar det siste, så sender vi direkte. Takk for at du sprer ordet! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.